Nika van Stiphout live zangers zangcoach zang

De leerlingen

Zoals ieder zijn stem uniek is, is ieder zijn verhaal en reden om zangles te krijgen dat ook.


Reviews op Google

Reviews op Facebook

Nika van Stiphout live zangeres zang coach zang zangles

Daniel:


Hallo Allemaal,

Mijn naam is Daniel Barton en ik ben 42 jaar oud. Ik volg op dit moment zangles om mijn stem naar het volgende niveau te brengen. Ik heb nu twee lessen gehad en hoor nu al resultaat.

De afgelopen jaren heb ik op een aantal huwelijken gezongen en wil nu mijn zangtalent doorzetten naar mijn instrumentale Synthwave albums die ik heb uitgebracht op Spotify. Hopelijk hoor je binnenkort een nummer van mij met niet alleen instrumenten maar ook met mijn stem.

Nika helpt mij mijn beste stem geluid vinden en mijn zelfvertrouwen in mijn stem te versterken. Dit doet ze op een lieve en professionele manier.

Ik geniet van elke les en raad iedereen om een keer een proef les te nemen.

Nika van Stiphout live zangeres zang coach zang zangles

 

Marinelle


Hoi allemaal,

 

Mijn naam is Marinelle Hagelaar, ik ben 54 jaar en moeder van 2 geweldige dochters. De reden waarom ik een klein jaar geleden bij Nika begonnen ben met zangles was dat een van mijn dochters zich verloofde met de mededeling om op 3 augustus 2019 te gaan trouwen. Ik wist meteen dat ik voor haar wilde gaan zingen op de bruiloft, maar niet zonder daar goed beslagen ten ijs te komen, dus moest ik wel zangles nemen.

 

Ik schrijf nu pas, omdat dat huwelijk zich inmiddels heeft voltrokken en ik mijn performance al heb gegeven. Nu mag het bekend worden waarom ik zangles ben gaan nemen!

 

Ondanks de emoties, waardoor in het begin mijn stem erg trilde, heb ik het er goed vanaf gebracht. Vooral de hoge tonen waar ik het meeste voor vreesde gingen bijzonder goed (al zeg ik het zelf).

 

Dat ik er voor 100% voor kon gaan heb ik mede te danken aan de goede begeleiding van Nika en haar volledige vertrouwen in mijn zangkwaliteiten. Ik ben haar daar heel dankbaar voor. De tips en tricks die ik van haar geleerd heb zal ik zeker blijven gebruiken, wanneer ik weer eens van plan ben om solo te gaan zingen. Voorlopig gebruik ik ze voor het koor, waar ik intussen lid van ben geworden.

 

Nika, bedankt voor je steun en je vertrouwen.

 

Groetjes, Marinelle 

Lisa:
Hele fijne meid waarbij je je meteen relaxed voelt! Je hebt veel aan de lessen die je krijgt! Na 6 lessen had ik er nogsteeds geen genoeg van en heb daarna nog een paar losse lessen afgenomen. Heel goede prijs/kwaliteit ervaring. Luistert goed ook naar je eigen wensen. Weet waar ze het over heeft!

Tessa:
Kundig, lief, vrolijk, begripvol, enthousiast, betrokken. Mijn dochter gaat met veel plezier. Als ouder vind ik het heel fijn dat je een strippenkaart met lessen kunt kopen en in de online agenda zelf momenten kunt plannen. In een drukke periode is het dus heel eenvoudig om geen lessen in te plannen. Maar bijvoorbeeld ook eentje extra in een vakantie. Mijn dochter ervaart dit ook als fijn.

Willie:
Hele leuke en gezellige manier van zangles. Je hebt zelf veel invloed op wat je wil en gaat leren. Mij bevalt het iig heel goed! 

Recensies proeflessen:


Marjolein: 

Fijne eerste les, volledige aandacht gaat naar jezelf. Je werd echt op je gemak gesteld en goed geholpen.

Lara:
Ik heb mijn proefles als prettig ervaren. Ik gaf aan dat ik het ontzettend spannend vind om voor andere mensen te zingen en hier ging Nika erg goed mee om. Ik voelde me veilig bij haar en ze liet me op mijn eigen tempo mee doen. Er hing een prettige sfeer waardoor ik me ook snel op m'n gemak voelde.

Doret:
Goed voorbeeld van wat je daadwerkelijk tijdens de lessen zelf gaat doen. Dit helpt om een keuze te maken in of je zanglessen wil.

Mieke:
Ik zat in de auto nog na te genieten! en die "bibberlippen oefening" zal nog wel wat tijd nog hebben... brrbrbrrrrrr Hahaha

Rick:
Interessante manier om kennis te maken met verschillende technieken omtrent zang.

Lieke:
Was erg leuk en een goed beeld van een normale les.

Annick:
Goede uitleg, uitdagend.

Eva:
Superleuke proefles gehad, onze dochter was helemaal enthousiast.

Fonz:
Open en spontaan ontvangen.

Jenny:
Leuke eerste indruk waardoor goed keuze te maken.